Жалко, че красивият му автомобил се кара от задник. Пак ще кажа, че не съм отворил темата за да рева ами просто преебаните да са по-малко. Иначе всеки ден влизам във форума но нямам възможността да чета всички теми. Ако някъде бях срещнал колега да се оплаче от него въпреки, че се познаваме не бих му се доверил ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Nikola59 Лъжец и измамник.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеОтдавна не съм писал наоколо, ама само ще ви напомня в чии кръг се върти въпросния "колега" ...
В "компания" е на хора, от които доста съфорумци се оплакаха, или вече ненавиждат ... Та, четете ги тия форуми, бе колегиииии ...
P.S. Никога не съм предполагал, че ще го напиша това, най-вече защото съм толерантен и търпелив, ама това по-горе ако е вярно ... е ужасно грозно!!! А не мога да премълча такива неща!
Всички фенове на 155 ме знаят (е поне повечето де), и добре познават колегиалността ми и желанието за единство и взаимопомощ - но това тук е съвсем друго, и държа да кажа, че (вече бившата) секта 155 строго се разграничава от такива индивиди!!!
Момчета виртуалното приятелство е чиста проба измама.....доверявайте се на тези с който сте реално.....е не е изключено и те да ви хакнат...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Не е ли време да си направим "Black list" тема в която всеки измамен да си опише драмата накратко и най-отгоре да стоят измамниците с големи червени букви ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНе е ли време да си направим "Black list" тема в която всеки измамен да си опише драмата накратко и най-отгоре да стоят измамниците с големи червени букви ?
п.п....аз ако я посна....нема да се получи....ще наскачат мойте приятели тиняците и ще стане страшно.....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНе е ли време да си направим "Black list" тема в която всеки измамен да си опише драмата накратко и най-отгоре да стоят измамниците с големи червени букви ?AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
Ванка, дай малко инфо на лични къде е салона му, едни приятели ще са във Видин другата седмица да си прибират една недоизплатена кола, ако трябва да се отбият, може да ти е изгубил номера колегата и затова да с бави с връщането на парите.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеВанка, дай малко инфо на лични къде е салона му, едни приятели ще са във Видин другата седмица да си прибират една недоизплатена кола, ако трябва да се отбият, може да ти е изгубил номера колегата и затова да с бави с връщането на парите.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Ако това, което съм писал е грешно или не вярно или е лъжа ... Нямаше да се занимавам да отварям тема да се пазят колегите от него. Именно за това му услужих защото и аз го смятах за пекан човек и т.н. но не намирам логично обяснение да не си вдига телефона и след 2-рото 3-тото позвъняване да го изключва. Не ми отговаря и на СМС-и. Единственото логично обяснение, което виждам аз е да ме е завлякал и то е така защото парите трябваше да ми ги върне на следващия ден, като си влезе в BG а не след месец. Както и да е ... Живота не свършва със 150 лв. Но не е правилно да се постъпва по този начин с когото и да е само ли с близки от форума. Наистина съжалявам, че се получи така. Не заради парите ами заради това, че се създава излишно напрежение и едва ли не за някои интрига. Аз се консултирах с моя адвокат и ще действам по реда установен от закона пък каквото стане.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНе е ли време да си направим "Black list" тема в която всеки измамен да си опише драмата накратко и най-отгоре да стоят измамниците с големи червени букви ?
Comment
-
Така се създава риск доста хора да бъдат опетнени просто щото някой казал нещо.......................Човешките взаимотношения са сложна работа и всеки в даден момент може да се почуства измамен от някой....................................Всеки има глава на раменете и може да прецени на кой да се довери и на кой не.........................................а когато някой има претенции към някой има си инстанции към които може да се обърне и те да преценят кой крив кой прав.........................форума е готин и няма да е толко готин ако се превърне в другарски съд....................................SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеТака се създава риск доста хора да бъдат опетнени просто щото някой казал нещо.......................Човешките взаимотношения са сложна работа и всеки в даден момент може да се почуства измамен от някой....................................Всеки има глава на раменете и може да прецени на кой да се довери и на кой не.........................................а когато някой има претенции към някой има си инстанции към които може да се обърне и те да преценят кой крив кой прав.........................форума е готин и няма да е толко готин ако се превърне в другарски съд....................................
Comment
Comment